Daca vrei sa urmezi un curs de cosmetica in Constanta, Academia Delia Juja organizeaza cursuri de cosmetician avizate de Ministerul Muncii si Educatiei, recunoscute la nivelul Uniunii Europene. Actele necesare pentru inscrierea la acest curs de cosmetica organizat de Academia Delia Juja din Constanta sunt urmatoarele:

  • copie buletin
  • copie certificat de nastere
  • copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • adeverinta de la medicul de familie ca sunteti clinic sanatos
  • copie dupa ultimul act de studii
  • Estetica generala reprezinta cursul de initiere in cosmetica, adresandu-se celor care doresc sa inceapa pregatirea in meseria de estetician. Se va incepe cu invatarea structurii si fiziologiei pielii, o trecere in revista a patologiilor dermatologice de interes pentru cosmetica. Se va continua cu invatarea si practicarea tuturor pasilor tratamentelor faciale: demachiere, analiza si stabilirea unui diagnostic corect de tip de ten, pregatirea tenului pentru extractii, curatarea profunda a pielii, masaj facial, aplicarea produselor in functie de tipul de ten si de necesitatile clientului, realizarea unor scheme de tratament adaptate problemelor tenului si evolutiei clientului sub actiunea tratamentului. Notiuni de chimia produselor, necesare la intelegerea si folosirea corecta a preparatelor cosmetice, notiuni de estetica faciala: design de sprancene, vopsit gene si sprancene, epilat cu ceara traditionala si de unica folosinta, folosirea aparatelor de baza elementare in estetica faciala: galvanoderm, electroderm, ionoderm, vapofor
  • Partea practica a acestui modul se va realiza in totalitate cu produsele scolii.
    Cursantele vor avea posibilitatea sa exerseze toate tehnicile cosmetice predate, atat in cadrul grupei, cat si pe modele din exterior, sub directa supraveghere a instructorului.

 

Pentru aceste cursuri de cosmetica utilizam produse profesionale cosmetice BrunoVassari, de cea mai buna calitate.

La sfarsitul cursului de cosmetica, participantii vor sustine un examen in urma caruia se va elibera o diploma avizata de Ministerul Muncii si Educatiei valabila in Uniunea Europeana.

Pretul acestui curs de cosmetcia este de   1100 lei  (toate taxele incluse) si dureaza 8-10 saptamani.

La inscrierea in cadrul acestui curs de cosmetica, participantii trebuie sa achite un avans de 400 lei, restul banilor putand fi achitati in 2 rate.

 

* Taxa de examinare este de 70 LEI si se achita in ziua examenului

* Data inceperii cursului este variabila. Cursul incepe in momentul ocuparii numarului de locuri disponibile!

* Ne rezervam dreptul de modifica preturile fara a anunta in prealabil

Diplom absolvire curs

ADRESA:

Strada Mircea cel Batran nr 88, Constanta ,bloc MF3 ( langa Irish Pub)

TELEFON:

0742049856